Tour de Femme (TDF) arrangeres af den økologiske paleologiske fødevarevirksomhed: StoneBros

6 depoter Medalje i træ Økologi 103km natur Vandkaniner Flere toiletter Mekanikere
4,7 af 5
NYHED I TOUR DE FEMME: elcykler er nu tilladt i egen tidstagningsklasse, men du må naturligvis gerne køre sammen med dine veninder, der cykler med ren rugbrødsmotor

21.05.19: Måske har du eller en veninder, mor, søster, arbejdskollega m.fl., skiftet den rene rugbrødsmotor ud med en cykelmodel, der assisterer lidt med trådet i pedalerne. I så fald vil du/de ikke længere blive forskelsbehandlet i Tour de Femme, da vi fremadrettet tillader deltagere på elcykler at få del i Tourens hyggelige motionsoplevelse.
Efter lidt knas med koderne, er tilmeldingen nu klar til at håndtere den nye klasse for eBikes, der vil blive tidstaget på egen resultatliste, adskilt fra deltagere, der kommer i mål på almindelige cykler uden hjælpemotor.
E-klassen får også egen medalje, hvor det fremgår at gennemførelsen er foretaget på elcykel.
Mere info følger i et kommende nyhedsbrev, der sendes ud til alle tilmeldte, inviterede samt alle på Tourens mailliste.

Danmarks eneste næsten 100 % økologiske motionscykelløb for kvinder

Tour de Femme er en folkefest og du kan deltage i løjerne for kun 400 kr., hvis du tilmelder dig før 1. januar 2019. Du sparer op til 130 kroner på billetten.
Tour de Femme er et af landets få momsregistrerede motionscykelløb, så hvis du kan få din arbejdsgiver til at betale for tilmelding af et firmahold, kan de sågar trække momsen fra og sparer yderligere 25 % på billetten.
Sæt dig et mål og tilmeld dig selv, din kollega, din søster, mor, moster, faster, tante, veninde eller en anden du holder af, så I sammen kan opleve den særlige stemning som Tour de Femme er kendt for.

Vi er stadig ét af de billigste løb i landet
TDF er på vej ind i sit 10. løbsår med et støt stigende serviceniveau, der har bragt løbet i en klasse for sig som Danmarks eneste 90-100 % økologiske motionsevent (kan vi mon overgå 2018's 15-retters oplevelsesmenu?). Det eneste, der ikke er steget over de sidste 9 år, inflationen til trods, er faktisk prisen!
Vi vil gerne fortsat kunne udvikle løbet, derfor pålægger vi i år en lille prisstigning på 50 kr. som slår igennem på alle “price-breaks”. Så i stedet for at være landets bedste cykelløb for kvinder OG det billigste, så er TDF stadig ubetinget i en klasse for sig, blot er vi nu kun “næstbilligst”.
Vi håber, I bærer over med den beskedne stigning og i rimelighedens navn stiger sidste pris ved tilmelding på dagen kun 30 kr., mod 50 kr. i 2018.
Vi åbner ballet på en flad 400 kroner-seddel og holder denne pris frem til 31. december kl. 24.00, hvor prisen stiger med en 50'er akkurat som i de foregående 9 år :-)

Bemærk: Databasen fra 2018 er blevet slettet i henhold til lov og regler for god GDPR-skik. Du/I bedes derfor oprette jeres hold på ny. Husk, skal du på et hold som en veninde allerede har oprettet, kræver dette invitation fra holdets kaptajn OG disse invitationer er personlige og kan IKKe deles med andre.


Gå tiltilmelding


Tourledelsen, Carsten og Paul Fisker – TDF 2019

En stor tak til flg. virksomheder som støtter Tour de Femme i 2018:
MENU
Forside...
Tilmelding 2019
FAQ – få hjælp her
Login (for holdkaptajn)
Startliste 2019
Om Tour de Femme...
Praktisk info...
Nyheder...
Lodtrækninger (2018)
15-retters Tourmenu
Ruten...
Kan jeg klare 103 km?
Kontakt...
Samarbejd med TDF...

BILLEDER & resultater

Smag StoneBros Caffe-kokos-latte i mål efter løbet...

SIDSTE NYT

13. dec. 2018
Tilmelding er åben
Ved tilmelding før 31. dec. 2018, sparer du 50 kr. og er med i lodtrækning om en vulgær stor StoneBros gavepose med masser af hjemmelavede 100 % økologiske lækkerier, såsom StoneBros Po Cha, Kokolade, Kokoshonning, gurkemejemandler m.m.
Læs mere...

Gi' et gavekort til TDF
SHar du ikke lige tid til at lave en fint kort selv, har vi gjort det let for dig... du kan blot downloade og printe denne fil.
Husk dog vedkommende fæørst er tilmeldt, når du har oprettet hende via tilmeldingen.l

Download gavekort

“De er så høflige...”
Hør hvad deltagerne siger om TDF...

Se indslag...

Rutekort via Google

Se ruten her...

© 06-2019 // 3fisk