Tour de Femme (TDF) arrangeres af den økologiske paleologiske fødevarevirksomhed: StoneBros

StoneBros præsenterer:

Danmarks absolut smukkeste og bedst servicerede motionscykelløb for kvinder

Søndag den 8. september 2019

6 depoter Medalje i træ Økologi 103km natur Vandkaniner Flere toiletter Mekanikere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål til Tour de Femmes online tilmelding

1. JEG KAN IKKE LOGGE PÅ MIT 2018-HOLD

2. HVORDAN TILMELDER JEG MIG PÅ ET EKSISTERENDE 2019-HOLD

3. HVAD SKAL JEG VÆLGE: INDIVIDUEL ELLER FAKTURA-BETALING

4. MIN FØDSELSDATO ACCEPTERES IKKE!

5. MIT PASSWORD ACCEPTERES IKKE!

6. JEG HAR IKKE DANKORT – HVORDAN BETALER JEG? (INKL. BETALING DFRA UDLAND)

7. JEG KAN IKKE UDSENDE INVITATIONER

8. JEG ØNSKER ALLIGEVEL IKKE AT DELTAGE, KAN MIT STARTGEBYR REFUNDERES?

– – – – –1. JEG KAN IKKE LOGGE PÅ MIT 2018-HOLD
Alle hold fra sidste år er blevet nulstillet. Du kan altså ikke logge ind på dit hold fra 2018, men bedes oprettet et nyt hold for 2019. Dit nye 2018-hold kan du naturligvis logge på, når du vil, og du kan redigere og invitere nye deltagere til dit hold efter behag.
2. HVORDAN TILMELDER JEG MIG PÅ ET EKSISTERENDE 2018-HOLD
Hvis du ønsker at tilmelde dig et eksisterende hold, skal du IKKE bruge linket i hovedmenuen til vores online tilmelding, da denne indgang KUN er til oprettelse af nye hold (eller soloryttere).
Du kan ikke oprette dig på et eksisterende hold, blot ved at skrive holdnavnet under tilmeldingsproceduren. Det er holdkaptajnen alene, der styrer tilgangen til eksisterende hold, hvorfor du SKAL have en invitation fra vedkommende for at kunne oprette dig på det pågældende hold. Invitationen sendes til dig via email og indeholder et unikt link til det pågældende hold. Følg dette link til holdet, så kan du selv tilmelde dig med dine deltagerdata og udføre betalingen online med dit Dankort.
3. HVAD SKAL JEG VÆLGE: INDIVIDUEL ELLER FAKTURA-BETALING
Opret ALTID dit hold (også hvis du cykler solo) med INDIVIDUEL BETALING, så kan du invitere deltagere, som så opretter sig selv med deltageroplysninger på dit hold og selv udfører betalingen – helt uden besvær for dig. Du kan naturligvis OGSÅ betale for andre, det er op til dig.

FAKTURA ER KUN FOR VIRKSOMHEDER, DER BETALER FOR MEDARBEJDERE
Oprettelse af hold med FAKTURA-BETALING er tiltænkt virksomheder eller organisationer, der ønsker at afholde udgiften for medarbejdernes deltagelse i Tour de Femme. Der udføres samlet betaling for alle deltagere og der kan IKKE betales individuelt! Er I et virksomhedshold, hvor deltagerne betaler for sig selv, skal I vælge INDIVIDUEL BETALING.
4. MIN FØDSELSDATO ACCEPTERES IKKE!
Vores system er desværre lidt firkantet i forhold til indtastning af fødselsdato som skal være formateret på en særlig måde for at den accepteres. Fødselsdato SKAL skrives på formen: dd-mm-åå som der står over feltet. Er man f.eks født 7. september 1969, er korrekt indtastning som flg.: 07-09-69
5. MIT PASSWORD ACCEPTERES IKKE!
Ofte dækker denne fejl i virkeligheden over en fejltastning i feltet for fødselsdato. Hvis ét eller flere af de obligatoriske felter ikke er udfyldt eller formateret forkert, tømmes felterne med kodeord, når siden genindlæses – det sker af hensyn til sikkerheden!
Sker dette for dig, så tjek om der under feltet for fødselsdato, skrives en rød fejlmeddelelse om at værdien i feltet er “Invalid”. Fødselsdato SKAL skrives på formen: dd-mm-åå som der står over feltet. Er man f.eks født 7. september 1969, er korrekt indtastning flg.: 07-09-69 (bindestreger SKAL med).
6. JEG HAR IKKE DANKORT – HVORDAN BETALER JEG?
Vores online tilmelding tager kun Dankort og e-Dankort. Har du ikke ét af disse, kan du betale via bankoverførsel eller Mobile Pay. Gør blot følgende:

1. Opret blot dit hold/deltagelse på normal vis, men undlad at betale.
2a. Lav en kontooverførsel til vores Tour-konto (Dansk Bank): reg.: 3283 K.nr.: 10641497 (HUSK NAVN)
2b. Overfør penge via MobilePay på 26131812 (StoneBros)
3. Send en email (på: info[snabel-a]tourdefemme.dk) med dit navn og holdnavn, når du har betalt, så krydser vi dig af bagom i systemet og du vil fremgå af startlisten.

6B. BETALING FRA UDLANDET
Vi tager kun Dankort og flere nordiske lande har afviklet MobilePay (f.eks. Norge), hvorfor den eneste mulighed for betaling er en bankoverførsel.
Gør som følgende:

1. Opret blot dit hold/deltagelse på normal vis, men undlad at betale.
2. Lav en kontooverførsel til vores Tour-konto via vores IBAN nr. samt Swift-kode.
3. TDFs IBAN: DK4730000010641497
4. TDFs /Danske Banks Swift-kode: DABADKKK

3. Send en email (på: info[snabel-a]tourdefemme.dk) med dit navn og holdnavn, når du har betalt, så krydser vi dig af bagom i systemet og du vil fremgå af startlisten.
7. JEG KAN IKKE UDSENDE INVITATIONER
Vær opmærksom på følgende, hvis du udsender invitationer til flere på én gang og gør det ved at kopiere flere emailadresse adskilt af “;” (semmikolon) ind i skrive feltet, så SKAL der trykkes på “+”-knappen, før der trykkes “Send”, så adresserne ryger ned i boksen under skrivefeltet, hvor de kommer til at stå på særskilte linjer.

Hvis du trykker på “Send”, mens adresserne stadig står i skrivefeltet, separeret med “;”, vil der opstå en fejl ved afsendelsen, da systemet ikke kan genkende den lange streng af adresser som valide emails.

Når du i stedet for trykker på “+”, lægges adresseren ned i boksen under skrivefeltet, hvor der sker en formatering med adresserne, så systemet genkender de enkelte emails og sender unikke invitationer ud til hver enkelt.
8. JEG ØNSKER ALLIGEVEL IKKE AT DELTAGE, KAN MIT STARTGEBYR REFUNDERES?
Din tilmelding er bindende og derfor kan startgebyret desværre ikke refunderes! Af hensyn til løbets fortsatte afvikling er vi på dette område en smule firkantede, da vi ellers ikke er i stand til at disponere indkøb af forplejning, leje af telte, toiletter og andet udstyr m.m. Alternativ kunne vi forudse større frafald i tilfælde af dårlig vejrudsigt og det kunne bringe løbet i fare medmindre vi gjorde forskel og vurderede fra sag til sag og da vi ikke ønsker at forskelsbehandle, er tilmeldingen bindende for alle.

Vi bytter til frihjul som det eneste løb i landet
Som et lille plaster på såret, kan din tilmelding veksles til et frihjul i efterfølgende års Tour de Femme.
Bliver dette ikke brugt, bortfalder frihjulet.
Hvis din tilmelding ønskes overført til frihjul i næste Tour, skal det meddeles Tourledelsen senest 3 uger før løbets afholdelse.
Ønsker en tilmeldt deltager ikke at cykle med i Tour de Femme og er dette ikke meddelt skriftligt på nedenstående email senest 3 uger før løbets afholdelse, er startgebyret tabt.
DER DISPENSERES IKKE FRA DENNE DEADLINE... heller ikke ved brækkede lemmer, sygdom m.m.
SIDSTE FRIST FOR BYTTE TIL FRIHJUL I 2020 ER: SØNDAG D. 18. AUGUST 2018.

Du er naturligvis også velkommen til at lade en anden overtage tilmeldingen, hvis du kan afsætte pladsen.

Indtil 3 uger før løbet kan du bytte din tilmelding til et frihjul i 2020, ved at sende en email på: Support
HUSK AT ANGIVE BÅDE NAVN OG HOLDNAVN I MAILEN.

Vi glæder os til at se dig i Mindeparken søndag d. 8. september 2019.

Tourledelsen – Tour de Femme


En stor tak til flg. virksomheder som støtter Tour de Femme i 2018:
MENU
Forside...
Tilmelding 2019
FAQ – få hjælp her
Login (for holdkaptajn)
Startliste 2019
Om Tour de Femme...
Praktisk info...
Nyheder...
Lodtrækninger (2018)
15-retters Tourmenu
Ruten...
Kan jeg klare 103 km?
Kontakt...
Samarbejd med TDF...

BILLEDER & resultater

Smag StoneBros Caffe-kokos-latte i mål efter løbet...

SIDSTE NYT

13. dec. 2018
Tilmelding er åben
Ved tilmelding før 31. dec. 2018, sparer du 50 kr. og er med i lodtrækning om en vulgær stor StoneBros gavepose med masser af hjemmelavede 100 % økologiske lækkerier, såsom StoneBros Po Cha, Kokolade, Kokoshonning, gurkemejemandler m.m.
Læs mere...

Gi' et gavekort til TDF
SHar du ikke lige tid til at lave en fint kort selv, har vi gjort det let for dig... du kan blot downloade og printe denne fil.
Husk dog vedkommende fæørst er tilmeldt, når du har oprettet hende via tilmeldingen.l

Download gavekort

“De er så høflige...”
Hør hvad deltagerne siger om TDF...

Se indslag...

Rutekort via Google

Se ruten her...


© 06-2019 // Arrangør:
3fisk/StoneBros