Tak til Tour de Femmes hovedsponsor den økologiske paleologiske fødevarevirksomhed: StoneBros

3fisk præsenterer:

Danmarks absolut smukkeste og bedst servicerede motionscykelløb for kvinder

Søndag den 6. september 2020

6 depoter Medalje i træ Økologi +100 km natur Vandkaniner Flere toiletter Mekanikere

Danmarks smukkeste og bedste servicerede motionscykelløb.
Motionscykelløb for kvinder – også dig uden racercykel!

Tour de Femme er for motionister, kvinder, piger, mødre, døtre, søstre, tanter, fastre, bedstemødre og veninder. Et eksklusivt cykelløb for alle piger, også dem der ikke normalt cykler så meget. Drengene og mændene har kun adgang som publikummer eller opvartere for dig, cyklerne må de efterlade derhjemme.

Tour de Femme er ikke et cykelrace, men en super lækker motionsoplevelse i smukke omgivelser. Du kan selvfølgelig se din tid på storskærm målområdet og du finde en samlet resultatliste, der opdateres minut for minut løbet igennem på vores hjemmeside som også kan tilgås fra din smartphone, men en egentlig vinder udråber vi ikke.
Først og fremmest handler det om at have det sjovt og hygge sig sammen med andre. Samtidig gennemfører du en stor præstation. I Tour de Femme er der primært én du skal udfordre, og det er dig selv – selvfølgelig er der rig mulighed for lidt konkurrence mellem dig og de andre deltagere – du bestemmer. Der skal være plads til alle – dem der kun vil hygge, og dem der vil hygge og konkurrere... vi udråber dog ikke en officiel vinder af Touren, da vi anerkender alle deltageres gennemførelse som en formidabel sejr uanset din tid på resultatlisten.

Alle cykler er tilladt også dem, der ikke bruge ren “rugbrødsmotor”
Alle cykeltyper er tilladt, nu også elcykler. Af sikkerhedsmæssige årsager tillader vi ikke tristyr og -bøjler som skal være afmonteret inden løbets start. Ønsker du og en veninde at cykle på tandem er det også tilladt, blot I begge indløser tilmeldingsgebyr.
Færre end 50% af vores deltagere cykler på racercykler med gedebukkestyr. Resten fordeler sig på alm. cykler og citybikes, bedstemorcykler og mountainbikes. Cykelkurv og bagagebære er ingen hindring for at komme godt igennem Touren.

Enkelte mænd får lov at være med, men de kommer til at arbejde for føden
Tour de Femme cykelløbet er ikke 100% mandefrit område. Blandt de mange officials vil der være en del mænd, som kan hjælpe dig med at få cyklen indstillet og trimmet inden start og servere forfriskninger for dig ved depoterne. Mellem depoterne kan du møde vores mandlige vandkaniner som cykler med på hele ruten, og er klar med en forfriskning, lappegrej og moralsk opbakning. Ydermere er det også mændene, der reparerer din cykel, sørger for at de mange opstillede toiletter på ruten altid er rene osv. – de har godt af at lave lidt!

Ruten, økologien, vandkaninerne og alle de andre ting vi forkæler dig med under løbet
Ruten på i alt 100 km er anlagt i og omkring det smukke område syd for Aarhus. Under punktet ruten i hovedmenuen kan du se en nærmere beskrivelse af Tour de Femme pragtfulde rute og de byer den løber igennem. Under Praktisk info finder du oplysninger om, lodtrækningspræmierne, de mange depoter (flere end i noget andet løb i landet), den gratis massage, vores mandlige vandkaniner, de kørende værksteder, den økologiske forplejning på depoterne og i mål både før og efter løbet (i alt en 15-retters 90-100% økologisk oplevelsesmenu) og alle de andre services, vi forkæler dig med på dagen, så det bliver en uforglemmelig oplevelse.

Old school tidstagning og lasergraveret medalje i birketræ
Selvom Tour de Femme ikke er nogen konkurrence, men en fællesoplevelse for ligesindede kvinder som ønsker at prøve kræfter med den personlige udfordring i at cykle 100 km, så får du naturligvis en tid og vores flotte lasergraverede medajle i træ om halsen, når du passerer målstregen.
Det første du møder i mål er vores tidstagningspersonale som "bipper” stregkoden på dit løbsnummer og ønsker dig tillykke med din flotte præstation. Ja, det er old school, men til gengæld meget mere hyggeligt og så sparer du op til 50 kr. på dit løbsgebyr og du bliver modtaget af et rigtigt menneske frem for to antenner, der registrerer dig med kold automatik. Vi synes det er upersonligt og en udgift, vi heller vil bruge på at servicere dig med høj kvalitet og økologi på depoterne, flere toiletter, gratis mekanikerservice og alt det andet, som er med til at gøre Tour de Femme til en ganske særlig oplevelse.


Gå til tilmelding

Vi ses i Mindeparken søndag den 6. september 2020.
Tourledelsen – Tour de Femme/3fisk

En stor tak til flg. virksomheder som støttede Tour de Femme i 2019:
MENU
Forside...
Tilmelding 2020
FAQ – få hjælp her
Login
Startliste 2020
Om Tour de Femme...
Praktisk info...
Nyheder...
Lodtrækninger (2019)
15-retters Tourmenu
Ruten...
Kan jeg klare +100 km?
Kontakt...
Samarbejd med TDF...

BILLEDER & resultater

Smag StoneBros Caffe-kokos-latte i mål efter løbet...

SIDSTE NYT

Aug. 2020
Corona-update
Tour de Femme kan ikke afholdes i 2020. Løbets fremtid er p.t. uvis...
Se forsiden

Helbred... dig selv!
TDF handler om at højne folkesundheden. Vi vejleder i og arbejder intensivt med ernæringsmæssig ketose og er blandt landets førende eksperter på området. Desuden udvikler vi, og producere, produkter som understøtter ketose.
Hvert år ifm. Tour de Femme udgiver vi en samling artikler, der anskuer sundhed fra en helt ny vinkel, som giver dig reelle redskaber til at tage vare om dit helbred.

F.eks.:
-Spis diabetes 2 væk
-Få styr på dit blodtryk
-Dit æble SKAL være øko
-Sov godt
-Undgå vinterdepression
-Spis blomkålbladene
-Kulhydraters A-B-C
-Switch til fedtbrænding


Din deltagelse i Touren er med til at muliggøre vores arbejde for øget folkesundhed.
Tak for din støtte.

Download tidsskrift

“De er så høflige...”
Hør hvad deltagerne siger om TDF...

Se indslag...

Rutekort via Google

Se ruten her...

Marseligborg Slot
Dronning Margrethes sommerresidens. Når dronningen og hendes familie tilbringer sommeren på slottet, kan vagtskiftet i den kongelige livgarde opleves kl. 12 middag. Slotsparken med Dronningens rosenhave er åben for besøg, når slottet ikke beboes.

Forst botanisk have
Lige ved siden af slottet og absolut et besøg værd. Haven er et arboret på 5Ha med over 900 forskellige træer og buske fra alle egne af verden.
– Indgang fra Skovridervej.
Luk
Mindeparken
Marselisborg Mindepark er et seværdigt udflugtsmål på grund af haveanlæggene og de kulturhistoriske elementer. Masser af tumleplads for børnene, mens mor er ude at cykle.

Monumentet
for faldne danskere

Finder du også i Mindeparken. Monumentet er en stor cirkulær mur, som er bygget ind i terrænet. Indersiden er beklædt med kalksten fra Euville i Frankrig. I kalkstenen er indhugget over 4.140 navne på faldne danske samt relieffer, der skildrer "Udmarchen", Kampen", "Freden" og "Hjemkomsten".
Luk
Tangkrogen
Tour de Femme har start og mål på Tangkrogen ved Filtenborgs Plads og kommer du i bil, er der gratis parkeringsfaciliteter lige ved siden af Tangkrogen.

Start kl. 9.00
Traditionen tro starter alle i samlet flok efter masterbilen, som leder feltet ud til Marselisborg skovene, hvor bilen kører fra og ud for at tjekke ruten en sidste gang.
Luk
Ajstrup Strand
Området omkring Ajstrup Strand byder på en pragtfuld natur – fra de prægtige bøgeskove mod nord langs stranden, et af de få steder i Danmark, hvor bøgen spejler sig i bølgen blå, til det storladne bakkelandskab mod Norsminde i syd. Her finder du også den idylliske naturhavn og Norsminde (Kysing) fjord, der er udlagt til vildreservat og EU-fuglebeskyttelsesområde.
Luk
Saksild Strand
Saksild Strand hører til Østkystens absolut bedste og kan smykke sig med blå flag-status, som bevis for noget af Danmarks reneste badevand.
Luk
Gylling Næs
Udgør rutens fjerneste punkt. Nyd udsigten indover Horsens Fjord og Alrø. Du er nu på vej mod Århus igen :-)
Luk
Odder Golfbane
Banens 18 huller er tegnet af golfbanearkitekt Frederik Dreyer, og blev anlagt i 1992.
Banen besøges hvert år af ca. 4000 greenfeespillere.
Klubben optager kommende medlemmer på venteliste, hvor der er en ventetid på ca. 1 år.
Luk
Vilhelmsborg herregård
Den smukke gamle herregård rummer foruden Det Nationale Hestesportscenter, Restaurant Det Gamle Mejeri, der i 2002 blevet kåret som en af danmarks 10 bedste restauranter.
Luk
Molslinien
Kommer du fra Sjælland og har valgt Molsliniens Odden-Århus, lægger færgen til ca. 5 minutters kørsel fra Tour de Femme´s startområde på Tangkrogen.

Se færgetider her
Luk

© 06-2019 // Arrangør:
3fisk/StoneBros