Tak til Tour de Femmes hovedsponsor den økologiske paleologiske fødevarevirksomhed: StoneBros

3fisk præsenterer:

Danmarks absolut smukkeste og bedst servicerede motionscykelløb for kvinder

Søndag den 6. september 2020

6 depoter Medalje i træ Økologi 103km natur Vandkaniner Flere toiletter Mekanikere

Information til sponsorer og frivillige hjælpere:
MOTIONSCYKELLØB I FOLKESUNDHEDENS TJENESTE

Cykelløbet
Vandkaniner, bananpindsvin, kørende mekanikere, lodtrækningspræmier, gratis massage, flere depoter end i noget andet cykelløb, flere toiletter end i noget andet cykelløb, økologisk forplejning, håndfejede sving og Danmarks måske smukkeste cykelrute i de naturskønne omgivelser syd for Aarhus.

Listen er lang, så lang at man ikke engang behøver køre cykelløbet for at blive forpustet. Tour de Femme har det hele – og lidt til! Det er Danmarks absolut bedst servicerede kvindemotionscykelløb med en tilfredshedsgrad på hele 98%.
Med sine 103 kilometer er det en udfordring, men i høj grad også tænkt som en festlig begivenhed, hvor man kan hygge sig med andre deltagere, familie, venner, kolleger og bekendte.

Det handler om at gøre en forskel
Og det behøver man ikke engang få sved på panden og syre i benene af at gøre. Du kan yde støtte på andre måder end at køre cykelløbet, fx ved at yde sponsorater, lodtrækningspræmier eller som frivillig arbejdskraft.

Samarbejdspartnere og frivillige medhjælpere
Som sponsor vil man blive markedsført på Tour de Femmes hjemmeside med billede og beskrivelse af ens produkt, samt et link til jeres hjemmeside. Eksponeringen løber over en hel sæson, i år altså typist fra forår 2019 til forår 2020.
Donationer til lodtrækningspræmier eksponeres her på hjemmesiden, på Facebook og i vores 16-siders TourAvis (samlet oplag 8.000 aviser), der sendes ud til HR-ansvarlige i landets 3500 største virksomheder og institutioner samt uddeles i Aarhus og opland.

Vi håber, du vil støtte op om den gode sag, hvor vi i år gør en anderledes aktiv indsats for at styrke folkesundheden. Kan vi få nogle af løbets udgifter dækket ind via sponsorater, vil dette muliggøre flere midler til dette arbejder!
Tour de Femme får ingen offentlige støttemidler eller pengesponsorater fra private og finansieres alene via tilmeldingsgebyret samt midler fra løbets arrangør reklamenureauet 3fisk / StoneBros.dk.

Tour de Femme er et af landets få momsregistrede løb. 25 % af løbsgebyret går derfor til staten i form af moms. Husk at du som virksomhed, får fradrag for denne del, hvis du betaler for dine medarbejderes deltagelse i Touren.Følgende virksomheder støtter Tour de Femme i 2018:
(i alfabetisk rækkefølge)


En stor tak til flg. virksomheder som støttede Tour de Femme i 2019:
MENU
Forside...
Tilmelding 2020
FAQ – få hjælp her
Login
Startliste 2020
Om Tour de Femme...
Praktisk info...
Nyheder...
Lodtrækninger (2019)
15-retters Tourmenu
Ruten...
Kan jeg klare +100 km?
Kontakt...
Samarbejd med TDF...

BILLEDER & resultater

Smag StoneBros Caffe-kokos-latte i mål efter løbet...

SIDSTE NYT

Aug. 2020
Corona-update
Tour de Femme kan ikke afholdes i 2020. Løbets fremtid er p.t. uvis...
Se forsiden

Helbred... dig selv!
TDF handler om at højne folkesundheden. Vi vejleder i og arbejder intensivt med ernæringsmæssig ketose og er blandt landets førende eksperter på området. Desuden udvikler vi, og producere, produkter som understøtter ketose.
Hvert år ifm. Tour de Femme udgiver vi en samling artikler, der anskuer sundhed fra en helt ny vinkel, som giver dig reelle redskaber til at tage vare om dit helbred.

F.eks.:
-Spis diabetes 2 væk
-Få styr på dit blodtryk
-Dit æble SKAL være øko
-Sov godt
-Undgå vinterdepression
-Spis blomkålbladene
-Kulhydraters A-B-C
-Switch til fedtbrænding


Din deltagelse i Touren er med til at muliggøre vores arbejde for øget folkesundhed.
Tak for din støtte.

Download tidsskrift

“De er så høflige...”
Hør hvad deltagerne siger om TDF...

Se indslag...

Rutekort via Google

Se ruten her...

Marseligborg Slot
Dronning Margrethes sommerresidens. Når dronningen og hendes familie tilbringer sommeren på slottet, kan vagtskiftet i den kongelige livgarde opleves kl. 12 middag. Slotsparken med Dronningens rosenhave er åben for besøg, når slottet ikke beboes.

Forst botanisk have
Lige ved siden af slottet og absolut et besøg værd. Haven er et arboret på 5Ha med over 900 forskellige træer og buske fra alle egne af verden.
– Indgang fra Skovridervej.
Luk
Mindeparken
Marselisborg Mindepark er et seværdigt udflugtsmål på grund af haveanlæggene og de kulturhistoriske elementer. Masser af tumleplads for børnene, mens mor er ude at cykle.

Monumentet
for faldne danskere

Finder du også i Mindeparken. Monumentet er en stor cirkulær mur, som er bygget ind i terrænet. Indersiden er beklædt med kalksten fra Euville i Frankrig. I kalkstenen er indhugget over 4.140 navne på faldne danske samt relieffer, der skildrer "Udmarchen", Kampen", "Freden" og "Hjemkomsten".
Luk
Tangkrogen
Tour de Femme har start og mål på Tangkrogen ved Filtenborgs Plads og kommer du i bil, er der gratis parkeringsfaciliteter lige ved siden af Tangkrogen.

Start kl. 9.00
Traditionen tro starter alle i samlet flok efter masterbilen, som leder feltet ud til Marselisborg skovene, hvor bilen kører fra og ud for at tjekke ruten en sidste gang.
Luk
Ajstrup Strand
Området omkring Ajstrup Strand byder på en pragtfuld natur – fra de prægtige bøgeskove mod nord langs stranden, et af de få steder i Danmark, hvor bøgen spejler sig i bølgen blå, til det storladne bakkelandskab mod Norsminde i syd. Her finder du også den idylliske naturhavn og Norsminde (Kysing) fjord, der er udlagt til vildreservat og EU-fuglebeskyttelsesområde.
Luk
Saksild Strand
Saksild Strand hører til Østkystens absolut bedste og kan smykke sig med blå flag-status, som bevis for noget af Danmarks reneste badevand.
Luk
Gylling Næs
Udgør rutens fjerneste punkt. Nyd udsigten indover Horsens Fjord og Alrø. Du er nu på vej mod Århus igen :-)
Luk
Odder Golfbane
Banens 18 huller er tegnet af golfbanearkitekt Frederik Dreyer, og blev anlagt i 1992.
Banen besøges hvert år af ca. 4000 greenfeespillere.
Klubben optager kommende medlemmer på venteliste, hvor der er en ventetid på ca. 1 år.
Luk
Vilhelmsborg herregård
Den smukke gamle herregård rummer foruden Det Nationale Hestesportscenter, Restaurant Det Gamle Mejeri, der i 2002 blevet kåret som en af danmarks 10 bedste restauranter.
Luk
Molslinien
Kommer du fra Sjælland og har valgt Molsliniens Odden-Århus, lægger færgen til ca. 5 minutters kørsel fra Tour de Femme´s startområde på Tangkrogen.

Se færgetider her
Luk

© 06-2019 // Arrangør:
3fisk/StoneBros